Loading...
 Start Page
5 οφέλη του Γιαουρτιού
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 12 Ιούν 2023

Το Γιαούρτι του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων - πρόβειο ή κατσικίσιο - παράγεται από γάλα που έχει υποστεί γαλακτική ζύμωση.

Η κατανάλωση γιαουρτιού έχει αρκετά οφέλη στην υγεία μας.
5 βασικά οφέλη είναι τα παρακάτω:

  1. Ανάπτυξη υγιούς λειτουργίας του γαστρεντερικού συστήματος.
  2. Προστασία από την οστεοπόρωση, επειδή είναι πλούσια πηγή ασβεστίου.
  3. Μείωση της αρτηριακής πίεσης καθώς περιέχει πρωτεΐνες, ασβέστιο και κάλιο.
  4. Προλαμβάνει τις μυκητιάσεις, καθώς περιέχει το φιλικό βακτήριο Lactobacillus acidophilus.
  5. Βοηθάει σε προβλήματα δυσκοιλιότητας και δυσπεψίας.
 
Copyright © 2022 - 2024 Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων