Λίστα αντικειμένων
Υλικά:
4 φύλλα κρούστας
4 ορθογώνια κομμάτια γίδινο τυρί, περίπου 10Χ10
1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για επάλειψη
4 κουτ. της σούπας μέλι
σουσάμι για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Αποψύξτε το φύλλο κρούστας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόψτε κάθε φύλλο σε μικρά τετράγωνα (περίπου 15x15 εκατοστά). Κόψτε το γίδινο τυρί μικρότερα κομμάτια που θα τυλίξετε με τα φύλλα κρούστας.
Τοποθετήστε ένα κομμάτι τυρί στο κέντρο κάθε τετραγώνου φύλλου κρούστας και τυλίξτε τα σαν πακετάκια. Φροντίστε τα διπλώματα να βρίσκονται στην κάτω μεριά. Λαδώστε πολύ καλά ένα ταψί και τοποθετήστε τα τυλιγμένα πακετάκια. Αλείψτε τα πακετάκια με λάδι και πασπαλίστε με σουσάμι.
Ψήστε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια και το φύλλο να γίνει χρυσό και τραγανό. Αφαιρέστε το ταψί από το φούρνο και αφήστε τα πακετάκια να κρυώσουν ελαφρώς. Περιχύστε κάθε πακετάκι με μέλι και σερβίρετε.